۷ پاسخ

سیدرال گوچه خیلی خوبه پسر من راحت میخوره
دندونم سیاه نمیکنه

لیپوزفر ابی رنگ بدین

سلام
قطره آهنی ک بهداشت میده مزه خوبی نداره خیلی تلخه و دندونو سیاه میکنه پسرشما واسه همین نمیخوره
من ب دخترم لیپوزوفر میدم طعمشو دوس داره و دندونشو سیاه نمیکنه

توروخدا ات اشغالای بهداشت رو ندین مزشون افتضاحه بچه گناه داره از داروخونه مارک خوب بخر

من فروگلوبین با طعم توت فرنگی میدم هم دوست داره هم تا حالا دندونش سیاه نشد رفتم داروخونه گفتم قطره بهداشت نمیخوره این داد منکه راصیم

اهن های بهداشت میده ایرانیه هم مزه اش بده هم دندون سیاه میکنه
اهن لیپوزفر
سیدرال گوچه
سان اکتین فورت
دندون سیاه نمیکنن و خوشمزه ان

ليپوزوفر بخر.