۵ پاسخ

بچه خوابیده
بچه یه گوشه خودشوجمع کرده
بچه حال نکرده تکون بخوره
نگران نباش
بچت درسلامت کامله
فردا یاشب یاصبی تکونشومیخوره بازاگ خیلی نگرانی شربتی بخورب پهلوچپت درازبکش دوساعت،بعداگ دوباره تکون نخورد دوباره همین کاروبکن اگ بازم تکون نخورد برو دکتر

حرکت کم یعنی چطور
یه چیز شیرین بخور بشمار اگر توی ۲ساعت کمتر از ۱۰ حرکت بود یعنی کمه وگرنه طبیعیه
سفت شدن هم اگر همراه با درد پریودی باشه بده وگرنه مشکلی نیست

بچه من تفریحش سفت کردن خودشه😂😂😂

اگه بالای شکمته باید بری بیمارستان اگرم سمت راست یا چپ باشه عادیه منم بخاطرش رفتم دکتر

سلام گلم طبیعیه، دختر منم همین طوره، یه روز فقط خودشو سفت میکنه، یه روز لگد میزنه، جلوتر برین حرکتاش کمتر هم میشه چون جاش تنگتر میشه