۴ پاسخ

اره گلم باید سفت بشه به همراه درد پریودی
هربار هم که میگیره بیشتر از سی ثانیه طول بکشه و دردا منظم باشن مثلا هر نیم ساعت و یا هر ربع ساعت

عزیز دلم وقتی درد از کمر شروع بشه به زیر دل بزنه بعد به کل شکم میزنه فاصله درد ها هم به ۴ یا ۳ دقیقه برسه کل شکم سفت میشه معمولا روی حرکت بچه تاثیری نداره یعنی مثل همیشه حرکت میکنه درد زایمان جوری فشار به آدم وارد میکنه مال من چشم هام قرمز شده بود

عزیزم منم بارداری اولمه ولی گفتن که دردای منظم میاد سراغومون کم کم فاصله ی بین دردا کم میشه وقتی به رب ساعت برسه باید رفت بیمارستان

سلام حرف دله منو گفتی منم بارداری اولمه