۱۰ پاسخ

به پشت خوابیدن دوتا ایراد داره اولا به رگ سیاتیک فشار میاد و دچار کمر درد لگن درد و پا دردای طاقت فرسا میشی حالا اینم تحمل کنی مشکل بدتر اینه که به بچه فشار میاد چه از نظر خون رسانی که بهش خیلی کمتر میشه و چه فشار وزن شکم که میوفته روش دلیل اینکه حرکتاشو به پشت بهتر حس میکنی چون داره تقلا میکنه پسر منم تو پهلو کمتر حرکت میکرد تا وقتی به پشت بودم دکتر گفت داره میگه اذیتم درست بخواب

اذیتم باشی باید به پهلو بخوابی طاق باز برای بچه بده

خون رسانی به مغز کمتر میشه و احتمال مشکلات مغزی برای فرزندتون فراهم میکنید..

درک میکنم .منم بچم به پهلویه .اصلا راحت نبستم موقع خوابیدن به هر طرف میخوابم زیر پهلوم تکون میخوره حس میکنم جاش بده

آره بده به پشت بخوابی عزیزم هم برای ستون فقرات خودت هم جنین اذیته و خون رسانی بهش کمتر میشه و رشدش کم میشه، هرجور هست باید تحمل کرد، در حد کم چند دقیقه اشکال نداره

دکتر من گفت اگر نفست تنگ نمیشه موردی نداره رو کمر بخوابی

منم همینطورم راه حلی هس ب منم بگید

فکر کنم به پهلو مبخوابین راحت میشه بچه😁

سلان عزیزم والا من شنیدم ب شکم بخوابی احتمال خفگی و ب پشت ساعت زیادی دراز بکشی خون خیلی کم بهش میرسه،بازم دقیق نمیدونم

بله عزیزم خون رسانی کم میشه