مامانا حریر بادام چطوری درست کنم

۴ پاسخ

اگه برا اولین باره بهتره چند تا دونه بادوم مثلا چهار تا دونه بادوم رو پوست بگیرین تو آب بزارین و پوست دومشم بگیرین بزارین یکم خشک بشه تا راحت تر پوره بشه بعد با چایی صاف کن یا هرچی که بادوم خوب پودر کنه پوره کنین و یکم آب‌جوش روش بریزین در حدی که باداما خیس بخورن و یکم روشون آب وایسه یکمم نبات بریزین تا حل بشه ی ربی باشه تا عصاره اش دربیاد بعد با ی تنظیف تمیز صاف کنین و خوب فشار بدین که کامل عصاره اش دربیاد

اینجوری درست کن

برو توگوگل طرز تهیش بزن درست کن

برنج وآسیاب کن باداماتویه شب خیس کن پوست بکن آسیاب کن باهم مخلوط کن بایه استکان آب بزارروشعله ملایم