۷ پاسخ

من هم همین جور می شدم و لرز داشتم و بدن درد برای شیر دادنه دکتر بهم یه ویتامین داد خیلی خوب بود و خوب شدگ

ممنون ازتون من فوبیای کرونا دارم هر چی میشه میترسم آخه از خستگیه شب بیداری پاهامم یکم کم جونه کف پامم درد میکنه

کلسیم بودنت کمه کرونا نیست استرس نداشته باش

سلام نه بابا منم از وقتی پسرم بدنیا اومده یه پام خیلی درد میکنه

کمبود کلسیمه عزیزم. اگه به پروتیین گاوی بچه تون آلرژی نداره، شیر بخور. اگه داره قرص بخور

عزیزم پا درد مگ ب کرونا ربط داره...داری شیر میدی قرص کلسیم استفاده کن

نه بابا خدا نکنه کرونا کجا بود،کمبود کلسیمه،قرص کلسیم،پودر سنجد بریز توی شیر،بادام ،پونه ،کشک اینا رو بخور