۴ پاسخ

دکتر به من گفت شیر ببلاک ای ار و اپتامیل باهم قاطی کن، خداشکر مشکل دخترم رفع شد..یک پیمانه از این میدم یک پیمانه از اون و البته به اندازه یک درجه از بیشتر میریزم

پسر من راحت می خوره ببلاک رو عادت کرده بهش

عزیزم دکتر پسر من گفت مارکش رو عوض کن ولی ای آر باشه هرچی میخواد باشه چون ای آر ها چرب تر هستند .
سعی کن شیشه رو تموم ندی برای هم زدن با یه قاشق شیر رو هم بزن بعد بده بخوره حتما سی درجه باشه موقع خوردن و موقع خواب هم سرش سی درجه باشه
من زیر تشک پسرم بالش گذاشتم که گردنش بالاتر باشه و اسید ترشح نکنه

منم ببلاک اول نمیخورد الان سه پیمونه شیر میکنم پنج تا آب میخوره