۷ پاسخ

با شیر دوش تن تن بدوش مواظب زردی بچه هم باش

عزیزم دلستر زیاد بخور شیرت زیاد شه اصلا دارو نخور و تند تند شیر بده تا میک بزنه سینه تو تا راه بیوافته

دوسه روز دیگ شیرت میاد نترس ی لیوان شیر داغ کن بعد ی تخم مرغ زده شو بنداز تو لیوان داغ داغ شیرو بریز روش زود هم بزن ک تخم مرغ با شیر داغ بپزه بعد ی قاشق عسل بزن بخور انقد شیرت زیاد میشه ک مجبور میشی بدوشی و پد بزاری

بده کامل سینتو مک بزنه بعدش شیرخشک بده...منم تا شیرم بیاد بچم بدنش کم اب شده بود در حدی که دکترش میخواست بستری کنه گفت اول سینتو بده بخوره بعدش تا جایی که بچه طلب میکنه شیر خشکش بده

عزیزم با شیردوش شیرتو بدوش با قاشق یا قطره چکان اغوزتو بده بخوره چون خیلی براش خوبه.هرچی بدوشی سینت نرمتر میشه و بچه راحتتر می‌تونه مک بزنه

من سه روز اول شیر نداشتم فقط آغوز بود اول سینمو میدادم بچه خوب مک میزد بعد بهش شیر خشک میدادم تا شیرم که اومد دیگه شیر خشک ندادم.

عزیزم من مامانم میگفت یتیمچه خوبه برا شیر حالا تو یه سرچ کن ببین ضرری نداره بخور