۱۳ پاسخ

من اونت و چیکو مثبت صفرشونو هم گرفتم به نظرم زیاد میاد
خیلی اذیت شدم آخرش فعلا رسیدم به مارک پنبه ریز که اونم مدل های مختلف داره
غیر ارتودنسی ، زردش خیلییی کم میاد الان من با پلاستیک آبیش میدم متوسطه (رنگ بسته بندیشو میگم) اسمال کوتاه اون خوبه
روی بالشت به حالت شیب دار میخوابونمش.
وقتی خسته شد بکش بیرون بادگلو بگیر وگرنه از کنار دهنش میریزه بیرون یا میپره تو گلوش.

نزار خیلی گرسنش بشه ک عجله کنه بپره تو گلوش پسر منم همینجوره یکم ک دور بشه عجله میکنه هم قشنگ نمیتونه بخوره همم میپره تو گلوش هم اینکه هوا خیلی میره تو معدش

من هم چیکو خریدم هم نابی همش ازشون زیادد میومد.اخر سر یه پنبه ریز خریدم از همش عالی تر بود.تا وقتی دندون نداره جواب میده

پسر من با چیکو بهش میدادم میپرید تو گلوش بی بی لند گرفتم عالیه

سلام من همه جوره میدم سر شیشه مخصوص ماه خودشو بخ و ارتودنسی خیلی خوبه

پنبه ریز ک گفتم ۴ تا ۶ تومنه قیمت سرشیشه هاش
ولی چیکو و... رو ۳۰ تومن و ۴۰ تومن خریدم گذاشتم واسه ۶ ماهگی ایناش انقدر که تند تند میاد

مشکل از سرشیشست از دارو خونه سرشیشه نوزادی بخر یا سن بچتو بگی مناسب میده بهت

من از اونت استفاده میکنم راضیم شیر میپره گلوش بعضی اوقات توخواب میدم اما رفع میشه درجا
شیشه دکتر برونز بهتره من اون موقع پیدانکردم الانم ک میدم نمیکیره

شیشه شیر مارک اونت😘نترس عزیزم هروقت پرید تو گلوش سریع دمرش کن بزن به پشتش خوب میشه

من تویست شیک گرفتم خیلی راضیم

درستش اینه که توی بغلتون بهش شیربدین
ایمن ترهست
چیکو واونت خوبن

من تجربه ندارم شیر خشکی نیس

شیشه شیر اونت بخر خیلی خوبه