۱۷ پاسخ

سلام نان ۱ از همه بهتره شیر خودتو تقویت کن شیره انگور خامه بادام بخور چند وقته شه

نبات چیه میدی ب بچه من ببلاک میدم عالیه

سلام. نبات هرروزبهش نده. شیر خشک بگیر واسش. آپتامیل1 خیلی خوبه

فقط نان ۱ عالیه

راستی قطره ی شیر افزام خیلی خوبه واسه زیاد شدن شیرتون ....اگه بچه ام زیاد مک بزنه و شیر بخوره شیر بیشتری تولید میشه ..نگاه کردن به بچه هم هنگام شیر خوردن باعث افزایش شیر مادر میشه

اگه میخوای بدونی بچه ات سیر یا نه باید دقت کنی ببینی ادرارش کم میکنه یا زیاد اگه ادرارش بیشتر از چند بار باشه یعنی سیره ولی اگه دفعات کمتری ادرار داشت یعنی خوب سیر نمیشه ..لطفا بهش اب قند ندید چون اب باعث عفونت روده ی بچه میشه..شیر خشک آپتامیل خیلی خوبه

شیر خشک اپتامیل شبیه مزه شیر مادره ولی سعی کنین توی خواب بهش بدین که مثل پسر من شیشه رو ترجیح نده که توی خواب مجبور بشین شیر خودتونو بدین

تروویتالم خوبه چرب و خوشمزه تپلم میکنه

شیر خشک نان بده بهش

نبات داغ نده ای وای شبا شیر خشک بده

من نان اوپتی پرو میدم خوبه

شیر خشک بده نبات داغ ابش خوب نیس ببلاک بده چون شیرینیش کمتره شیر خودتم بخوره

من که پسرم بهش،نساخت شیر کمکی مریضش،کرد

بیو میل میدم من

نبات داغ نده بچه راسیرمیکنه الکی اشتهاش کم میشه.شیرخشک کمکی بخر.من نان میدم

شیر بیلاک یا اپتامیل
ببین کدوم و دوست داره

آپتامیل و نان خوبه