۱۴ پاسخ

یکم صابونو باریک درست کن بذار پشتش دستشویی میکنه ضرری هم نداره

طبیعیه به تنش میشینه‌
اگر دیدید که چند روز دیگه کار نکرد دور نافش به جهت عقربه های ساعت آرام ماساژبدین

شیر خشک چن روز نده . شکمشم بر خلاف جهت عقربه های ساعت ماساژ بده . پاهاشو حالت دوچرخه تکون بده . روغن زیتون و کره بخور یا آلو که بره داخل شیرت .

سلام با روغن زیتون نافشو ماساژ بده

همون لحظه ک کیلیسرین بزنی میره

از پشت کیلیسرین بزنین

من اینجوری میشه یذره ترنجبین میدم سریع کارمیکنه شکمش

سلام شربت گیگوز،یا لاکتولوز بگیراز داروخونه ۳سی سی بریزتوشیرش شکمش کارمیکنه،اگه دوستنداری شربت بهش بدی عناب وغنچه ی گل محمدی باچندتا دونه قندیایه تکه تبات بجوشون بده بهش سریع شکمش کارمیکنه،ودر آخر شیافش کن یکمی روغن زیتون بریز رو گوش پاک کن مقعدشوتحریک کن مراقب باش خیلی فرو نکنی پشتش همون دهانه ی مقعدش کفایت میکنه

عزیزم با روغن زیتون شکمشو در جهت عقربه های ساعت ماساژ بده بعد با شصتت از بالای نافش بکش تا پایین پشتشم چرب کن

سلام اگه بهش غذا میدی روغن زیتون یا کره با ام اس تی بریز تو غذاهاش و شیر خشکش و یا قطره پدی لاکت بده

نبات خاکشیر بدین یخوره .یا با کمی روغن حیوانی پشتش رو چرب کنید شکمش کار میکنه انگستتون رو جهت عقربه های ساعت دور نافس رو ماساژ بدین

روزی چندباربا روغن زیتون ماساژش بده
اینوکه میگم خودمم تجربه ش کردم
پاهاشوهم ورزش بده...میتونی راهم ببریش درحدچندقدم چندباردرروز

خودت گلم خاکشیر بخور و شیرش را بهش بده یا کره بخور. چیزهایی ک برا خودت اسهال آوره تا شیرش را بهش بدی دل بچه ات کار کنه

همین الان ترنجبین خیس بده با اب جوش صبح صاف کن بهش بده سریع شکمش کارمیکنه بچه هم تپل میکنه