۶ پاسخ

سبام خانومی باز خوبه پیپی دختره تو زرده برا دختر من سبزه سبزه سرما خورده دیروز واکسن هم زدم

بخاطر واکسنه...دکار ب من گفت یا اسهال میشن یا استفراغ میکنن.... یا تب میکنن.... یا بیقراری.... در هر کودکی متفاوته

پسر منم سر ۶ماهگی چندبار پی پی کرد...نمیدونم چرا

اگر روزی بیشتر از ۶ بار کرد حتما حتما ببر دکتر آب بدنش کم نشه فقط به لحاظ آب بدن مهم هست ، اونم نه تو یکی دو روز که استرس بگیری تو چند روز

پدرم از دیروز سر این واکسن لعنتی دراومد از بس تب بچم بالا بو و هی بالا میاورد عذاب کشیدم الان یکم بهتر شده

فکر نمیکنم ربطی به واکسن داشته باشه شاید خودت سردی خوردی