۱۱ پاسخ

عزیزم (به نظر من) این کار کودک ازاری محسوب میشه. چون باعث دردی میشی که ضرورتی نداره. مثلا واکسن نیست که به خاطر سلامتیش باشه. و اینکه بدن بچه هامون تحت سلطه ما نیست که بخوایم هر جور دلمون خواست درستش کنیم. این انتخاب خودشه که بخواد گوشش ر سوراخ کنه یا نه. اگه خواست ۵ تا سوراخ میکنه نخوادم اهمیتی نداره. بزار خودش تصمیم بگیره. و قطعا ما خانوما برای خوشگل شدنمون خیلی دردا رو تحمل میکنیم. اگه دوست داشته باشه به وقتش تحمل میکنه.
منم دخترم ۴ ماه و نیمه ست. میزارم به انتخاب خودش این کارو کنه.

گناه داره بابا اخه گوشواره گذاشتن چه لذتی داره😣
چند روز بچه باید بی قرار بشه
خودش بزرگ شد دوست داشت اینکارو میکنه

دختر منم ۴ماهشه هنوز سوراخ نکردم تازه دیرم شده🙃

من مثل جغد بیدارم جوابتونو میدم، نه چرا زود ؟ من دخترم ۴۰ روزش تموم شد بردم زودتر ببریش اذیت نمیشه زیاد، الانا زرنگتر میشن بچه ها

نه عزیزم خوبه منم هنوز گوشای دخترم سوراخ نکردم

نههههه دیره تازه
حتما انجام بده تا گوشتش نرمه

عزیزم اگه دوست داری سوراخ کنی الان بهتره تا یکی دو ماه دیگه
بازیگوش میشه کنترلش رو دستش بیشتره و تا گوشش درد بگیره میگیره میکشه

عزیزم یچه خواهر شوهرم دققا چهارماهش بود خودم بردم گوشش رو سوراخ کردیم خواهرشوهرم میترسید من بردم بچه رو دکتر اصلا هم نفهمید گوشش سوراخ شد دردم نداشتبعدشم هیچ دردی نداشت تا یک هفته گوشش رو خواهرشوهرم چرب کرد و گوشواره رو توش تکون داد ک فقط کیپ نشه.تازه دکتر گفت بچه یک ماه رو میارن برا سوراخ گوش و هرچی بچه کوچیکتر باشه بهتره چون راحتتر میشه سوراخ کرد

بنظرم این حرف اشتباهه ک نه نبرید بزار بزرگ شد خودش خاست بره اول اینکه همه ی خانما دوس دارن همچین چیزیو دوم اینکه اگ دخترت سه چهار سالش شد و گوشش سوراخ نباشه اونوقت کار داری چون میخاد بگه منم گوشواره میخام بفرض دوستام دارن بلخره دختر بچه ها عاشق بدلیجات و اینان و اونوقت مکافاته ی دختر ۴ ۵ ساله رو بخای گوششو سوراخ کنی ..اگر خاستی انجام بدی زودتر بکن ک هم گوشتش سفت نشده هم هرروز ک بزرگترمیشه دست میندازه دردش میاد

منم میخواستم ۴ماهگی سوراخ کنم دکتر به من گفت یک سالگی نمیدونم چیکار کنم میگن هرچی کوچیک تر باشه اذیتش کمتره

منم سوراخ نکردم دلم نمیاد