۷ پاسخ

تو دوران شیردهی شیر رو کم و خشک میکنه

من قرص میخورم هر چی هم بشه بشه اون این زندگی بچه رو میخوام چیکاره بیچاره بچه هم با این زندگی بدبخت میشه

عزیزم اول اینکه اگه شیر میدین خودتون نباید بخورین چون شیر رو به شدت کم میکنه بعد هم اینکه کنی عوارض داره دیگه کمی هورمونهای آدم به هم میریزه،ممکنه تهوع داشته باشین صبحها مثل دوران بارداری،بعضی مواقع هم باعث اضافه وزن میشه.به نظرمن بهترین راه پیشگیری کاندوم هم.

من طبیعی جلوگیری میکردم حامله شدم بچه اولمو یک سالو سه ماهه دومی چهارماهه هست تا الان سه چهاربسته ال دی خوردم

سیستم بدنت بیشتر درگیرشن تامیتونی به طورت طبیعی پیشگیری کن

قرص شیردهی براجلوگیری بخور هم شیرت زیادمیشه هم جلوگیری میکنه

نازایی که نه اما میرینه تو هورمن بدن و اعصاب آدم😡