۳ پاسخ

من میدادم اما دکتر اجازه ادامه نداد .اشتباه من رو تکرار نکنین،اول اطمینان پیدا کنین که رفلاکس غیر طبیعیه،( بچه من زیاد شیر میخورد و اضافه اش رو بالا میاورد من فکر میکردن بیماری رفلاکسه)شیر خشک بسیار سنگینیه ( ببخشید این رو میگم اما اونقدر سنگین و چربه که مدفوع بچه مثل چسب کش دار و چرررررررب میشه) بدون مشورت پزشک استفاده نکن عزیزم.

سلام بله من میدم عالیه

ببلاک ار یکم قلیظه واسه رفلاکس خوبه اونایی که رفلاکس دارن باید بخورن