۳ پاسخ

من بدون لپه و لوبیا و رب میخورم .یعنی در اصل قرمه و قیمه نیست خخخخ.ولی بچه ات دل درد نداره بخور شیر من خیلی کم شده از بس نخوردم

دکتر ب من گفت از شب قبل خیس کن حبوباتش رو آبش تند تند عوض کن برای اطمینان هم یکم‌بعدش عرق نعنا بخور

نه اگه خیس بخورن و نفخشون بره مه مشکلی نداره مگه میشه ادم نخوره اینجور جیزارو