۴ پاسخ

اصلا اصلا اصلا جنسیت ربطی به ضربان قلب نداره

عزيزم ربطي نداره تازه من برعكسشو شنيدم اكثرا پسرا ضربان قلبشون بالاس واسه من ان تي ضربان قلبش ١٨٠ بود سونوگرافي راجب جنسيت چيزي نگفت اما دكترم گفت احتمال داره پسر باشه

ضربان ارتباطی با جنسیت نداره، برا منم ۱۷۰ بود، جنسیتشم سونوگرافی گفت احتمال دختر بیشتره، ولی تو آنومالی گفتن پسره

ضربان قلب ربطی به جنسیت نداره منم ان تی ضربان 165بود پسر هم هست