۶ پاسخ

سلام عزیزم به من تو ۱۳ هفته گفت ۷۰ درصد دختره و ۱۸ هفته هم همون دخملی بود😍
ولی صبر کن تا ۱۸ هفته چون امکان خطا وجود داره

اره عزیزم غربالگی اول مخصوصا رو جنسیت دختر درصد خطاش زیاده

اگه توی برگه سونو نوشته صد در صد هست اگ ننوشته ک قطعی نیست ممکنه اشتباه شده باشه

به منم گفتن دختره میگن احتمال خطا هست تو ۱۲ هفته .امیدوارم برا من ک درست نبوده باشه .دلم خیلی پسر میخاد .

اره ان تی فقط احتماله انومالی دقیق هستش

بله گلم جنسیت تو ۱۸هفته با غربالگری انومالی مشخص میشه دقیق تره