۹ پاسخ

منم پسرم یبوست داشت هرروز گلابی میدم. و توی همه غذاهاش کره ریختم خوب شد. نصف کره های کوچیک تو حریره و فرنیش میریزم یه دونه کامل تو سوپش و یکم هم روغن زیتون

سلام عزیزم بچه منم همینجور شده بود.آب بدنش کم شده آب جوشیده سرد شده بهش بده ولی یخ نباشه چون آب یخ بیشتر یبوست داره.
خودتم اگه بتونی یه لیوان(دوسوم عرق کاسنی+یک سوم عرق شاطره)بخوری اثرش توی شیرت میره عالیه خوب میشه شکمش خوب کار میکنه

بهش اب بده مدفوعش نرم تر میشه

تو همه غذاهاش کره بریز حتی حریره و فرنی

سلام عزیزم گلابی خوبه و‌کره میتونی تو غذاش الو بزاری

سعی کن غذامیدی کره براش بیشتربریزواینکه وآب زبادبهش بده درمقعدشوباآودچرب کن ازیت نشه نتیجه نگرفتی حتماببردکتر

توی غذاش سیب زمینی زیاد بریز. سیب زمینی عالیه. مدفوع رو نرم میکنه. اینو مامانم بهم یاد داد. دختر منم مث پسر شما شده بود

آب فقط بش بده بعد غذا

کدو سبز و الو