۶ پاسخ

اب لیمو شیرین منظورشونه نه لیمو ترش.منم ب پسرم وقتی ۱۵ روزش بود ۱ قاشق چایخوری دادم

بعدشم اینم بگم .
من اصن نشنیدم به بچه لیمو بدن خوب میشه .شنیدم مادر لیمو بخوره خوبه .
اما اب انار و هندوونه شنیدم ک به نظر من داده نشه بهتره وقتی قطرش هست.

عزیزم این چیزا اگ زردی رو هم خوب کنه بچه رو اذیت میکنه .اب انار گلو بچه رو میزنه اب لیمو برای معده بچه خیلی بده
زردی چیز غیر قابل درمانی نیس .
هم دستگاه هست بیاری خونه .هم قطره بیلی ناستر ک از داروخانه تهیه کنی
خدایی نکرده اگ به بچتون اینا رو بدین و بچه دچار رفلاکس بشه و سردی معده اون از زردی بدتره .
خودم تجربه داشتن نوزاد رفلاکسی رو داشتم ک چقد اذیت شدم

اصلا اصلا ندی این چیزارو به بچه.معدشو میسوزونی.خودت عرق کاسنی بخور گرمیجات کمتر بخور زود زود بهش شیر بده به بچه غیراز شیر مادر هیچی ندین لطفا

والا همه جی شنیدم جز اب لیمو. نکنید اینکارو. معده بچه بااسید لیمو نابود میشه

به بچت هیچی نده فقط اگه بالا رفت مهتابی نیازه