۴ پاسخ

لعاب برنج که عزیزم خاصیتی نداره جز اینکه معدش باد کنه از فرنی شروع کن بده من پسرم رفلاکس دارع دکترش گفت حریره مشکلی نداره و‌بهش بده

اصلا ربطی ب باد کردن معده نداره من برنج ومیزارم تواب از شبش تاصبح بعد میزارم بجوشه و له بشه برنج به اندازه برنج اب میریزم روش بعدش ک درست شد از صافی خیلی ریز رد کن بهش بده نوش جانش

زوده بابا از الان

عزیزم دختر منم با دختر شما یه روز به دنیا اومده ولی دکتر. گفت فعلا تا آخر. شش ماهگی شیر. بده چیز دیگه ای لازم نداره!