۵ پاسخ

اره گلم من بیشتر شبا
بخاطر سفالیک بودن بچس
و اینک رحم داره بزرگ میشه برا همونه

اگه خیلی شدید هست ب دکترت بگو ولی درد خفیف ش طبیعیه بخاطر فشار وزن بچه ست
من ک الان بچه اومده پایین درد دیگه نمیتونم اسمش بزارم حس میکنم از اون قسمت دارم جر میخورم

اگه خیلی شدید هست ب دکترت بگو ولی درد خفیف ش طبیعیه بخاطر فشار وزن بچه ست
من ک الان بچه اومده پایین درد دیگه نمیتونم اسمش بزارم حس میکنم از اون قسمت دارم جر میخورم

اگه خیلی شدید هست ب دکترت بگو ولی درد خفیف ش طبیعیه بخاطر فشار وزن بچه ست
من ک الان بچه اومده پایین درد دیگه نمیتونم اسمش بزارم حس میکنم از اون قسمت دارم جر میخورم

اره من‌گاهی همیشه نیست وقتی رامیرم یامیخوام از جام بلند شدم درد میگیره