۵ پاسخ

عزیزم زوده برای تشخیص جنسیت احتمال خطا وجود داره کاری نمیشه کرد ممکنه تا آخر بارداری تغییر حالت بده شایدم بریچ بمونه

عزیزم قبلش حتما ی بستنی بخور لچه تکون میخوره دکتر راحت میتونه جنسش و تشخیص بده

من ۱۶هفته رفتم بر جنسیت گف بریچه نیم ساعت بعد ی ابمیوه اناناس خوردم ک قشنگ جنینو ازین رو ب اون رو کرد و سفالیک شد پاشم باز کرد😂

عزیزم قبل از رفتن یچیز شیرین بخور ویکم راه برو تا بچه تغییرجهت بده

مگه میشه تو انومالی تشخیص ندن🤔 تو نمیتونی کاری کنی عزیزم بچه خودش میچرخه اینور اونور و بریچ میشه یا سفالیک