۵ پاسخ

نگران نباش عزیزم ۳۷ درجه که تب محسوب نمیشه ،۳۸،۳۹ یه کم خطرناکه
منم چند روز پیش واکسن دو ماهگی دخترم رو زدم سر ساعت هم بهش استامینوفن دادم اصلا تبش بالا نرفت

سلام عزیزم
حتما استامینوفن رو به موقع بده.روز اول کمپرس سرد حتما انجام بده براش میتونی از یخ هم استفاده کنی روی جای واکسن یه پارچه نخی بذار بعد یخ رو بذار روش البته داخل مشما باشه ک جای واکسن خیس نشه .بعدش یک دقیقه نگه دار تو این یک دقیقه چند بار یخ رو بردار بذار تا اذییت نشه و دوباره بعد از نیم تا یک ساعت این کار رو تا ۱۲ ساعت انجام بده روز دوم حتما حتما کمپرس گرم انجام بده.از همه بهتر حوله گرم هستش.رچی پا قرار بده و آروم تکون بده به مدت یک دقیقه و مثل کمپرس سرد دقیقا
تبش رو هم دیدی بالا میره با دستمال ولرم روی پیشونی پاشوییه کن و هر نیم ساعت تبش رو چک کن.نگران نباش بالا نمیره ولی اگر خدای نکرده بالا رفت خیلی،ببرش دکتر...

لباس زیادتنش نکن یه استین کوتاه وشلوارک کن پاش شربت 10قطره بهش بده هر4ساعت قنداقش کن که راحت تربخوابه پتوروش ننداز شیرشم بده حتماقنداقش کن چون پاش که .تکون میده دردش میادمنم دیروزواکسن زدم خداروشکرامروزخوبه همین کارکه گفتم بکنم احتیاج به ماشونیست فقط استامینوفن بده لباسم زیادنکن تنشه چون بدنش گرم می کنه اصلانم نگران نباش

تا۳۷و۸ مسیله ای نداره لباساشم کم کنین قطرشم ک دوبرابروزنش میخواین بدین

هر چهار ساعت قطرشو بده.روز اول کمپرس سرد بزار جای واکسن روز دوم گرم خیلی مواظبش باش از ۳۷نباید بالاتر بره.لباساشم کم کن