۷ پاسخ

اگر سیرابی دوست داری عالیه بخور، زنجبیل، بعضیا میگن صبح بیدار شدی یکم چوب شور مثلا بخوری اگر بهتر نشد به دکترت بگو قرص میده بهتر میشی

نزارید گشنه بشین گشنه شدن و خالی شدن معده خودش علت اصلی حالت تهوع و بعدش ضعفه..من پیش ماما که رفتم گفت غذاهات بیشتر خشک باشه کنارش آب یا نوشیدنی اصلا نخور اونطوری میره تو معده حالت گوله و خمیر میشه تا از معده عبور کنه طول میکشه بالا میاری..و هیچ وقت هیچ وقت گفت گشنه نباش تعداد دفعات غذاخوردن هم زیاد باشه مثلا ناهار یا شام رو تو چند وعده به مقدار کم بخور...من خودم شربت لیموترش درست میکردم به اندازه چندتا قاشق زمانی که احساس میکردم دارم بالا میارم میخوردم خیلی تاثیر داشت...و اینکه دکتر بهم ب۶ و دمیترون داد میخورم خداروشکر بهترم....من خیلی خیلی حالم بد بود یسره بیحال افتاده بودم

عادیه عزیزم ولی انار شیرین بخور تهوع بهتر میشه احساس صعفتم عادیه عزیزم همیشه کنارت یه چیزی داشته باش بخوری

به غیر از قرص که کمک می کنه سعی کن اصلا ناشتا نمونی حتی اگه بالا میاری بخور و صبح اول وقت سیب بدون پوست به دمای اتاق رسیده بخور

من نیز اینگونه بودم هستممم 🤕
بادوم بخور هروقت احساس ضعف و سرگیجه میاد شیره انگور بخور

سلام گلم طبیعیه من هنوزم همینطورم همش دلم میخاد بخوابم همشم ضعف دارم انگار هیچی نخوردم . من سعی میکنم وقتی ضعف دارم بجا غذا و خوراکیو... میوه بخورم که اضافه وزن نگیرم . یا اینکه عصرا میرم بیرون که کمتر تو خونه باشم چون تا وقتی که توخونه خودمم حالم بده

قرص تهوع بخور اندامین یا دمیترون