۸ پاسخ

سلام
اره، منم بعضی وقتا اینجوری میشم
پماد، کرم مخصوص استفاده میکنم

من فقط وقتی شلوار یا دامن لی میپوشم خارش میگیره ولی اصن با ناخون نخارون با کف دست اروم بمال سعی کن همیشه چرب نگه داریش. روغن زیتونو نارگیل خوبه

اره منم همین جوری هستم به خاطر بزرگ شدن بچه هست با وازلین چربش کن

منم شبا و زمانی ک خیلی میخورم خارش میگیرم بخاطر اینه ک شکمت داره بزرگ میشه میخاد ترک بخوره باید روغن زیتون یا وازلین یا روغن ضد ترک ماستلا بزنی عالیه

اره عزیزم، میگن بخاطر ترکه، نخارونی بهتره

تند تند چربش کن

اره من مخصوصا‌ شبا خیلی اذیت‌ میشم‌ چربم‌ میکنم‌ فایده نداره

بله وکاملاطبیعیه
روغن بزن چرب شه دستتواروم بکش روشکمت