۶ پاسخ

مال من حرکتش خدارو شکر خوبه ولی بعضی روزا کوچیکه بعضی روزا بزرگه

سلام عزیزم،
من جفتم قدامی بود و حرکات جدی رو از ۲۸ هفتگی متوجه‌شدم، خیلی نگران حرکات نباش. من شکمم همین الانم کوچیکه. مساله ای نیست که بخوای ناراحتش باشی.

سلام عزیزم حرکتاشو از روی شکمت متوجه میشی؟

روزایی که شکم کار‌نمیکنه و یبوست دارین بزرگ‌تره
حرکتشم شاید جفتتون قدامیه

عزیزم کلا حرکاتش همین یعنی اصلا لگد زدنشو متوجه نمیشی
آخه بچه منم خیلی اروم

شاید موقعه هایی ک نفخ داری بزرگ نشون میده ....حرکاتشم بستگی ب جفتت و اینک چربی شکمی ام نداشته باشی ربط داره