۵ پاسخ

سلام عزیزم من نمیرم بهم زنگ میزنن میگم خوبم گفتم تا بچم بهددنیا بیاد نمیام زیر نظر دکترخودم هستم

الان تا نی نی نیست یه روز صبح زود برو تشکیل پرونده بده بعدا برای واکسن و قد و وزن با بچه نری اونجا اسیر اینکارا بشی

خب بهداشتم برو اگه اصلا تا حالا نرفتی و پرونده نداری یه پرونده تشکیل بده بهرحال بعد از زایمان باید نی نی رو برای واکسناش ببری بهداشت

عزیزم از اول بارداریت باید خانه بهداشت هم میرفتی واسه تشکیل پرونده چون بعداز تولد بچه واسه واکسن هاش و اینا باید بری. توی همین دوران بارداری هم واسه چکاب بهت تاریخ میدن ک بری. منم زیر نظردکترهستم ولی از اول بارداریم خانه بهداشت واسه تشکیل پرونده رفتم. ک حتی بعداز زایمان خودت روهم دوسه باری واسه چکاب میخوان.

بهداشت هم بایدبری فرق داره دیگه بعدازتولدبچه ات واکسن داره.وزن وتغذیه .انجام میده... بایدچک بشه