۶ پاسخ

قره قوروت افتضاح ترین محصول لبنی محسوب میشه، فک کن از شیر و حجم زیادی نمک ساخته میشه ک شما میخوری و فک میکنی داری کلسیم میگیری اما انقدر خونت اسیدی میشه ک اجبارن برایتوازن خون بایدتموم کلسیم استخونا و فسفر مغز ب کار بره و از طریق ادرار سم ناشی از این دفع بشه و شپا با دست خودت دندونات و استخونات رو نابود میکنی
نخور خواهر عزیزم از ما گفتن

سلام عزیزم
یعنی واقعا بعضی چیزا رو میشنوم تعجب میکنم، آخه شیر چرا بد باشه!!!! اتفاقا باید بخوری زیادم بخوری، شیر سرشار از کلسیمه، تو دلیت عاشق شیره... شیر محلی گاوی بخر ،ده دقیقه بجوشون بعدم نوش جونت کن . قره قروتم بد نیست نوش جانت

شیر و لبنیات نیازه تو بارداری
روزی ۳ واحد حداقل باید لبنیات بخورید
حتما شیر پاستوریزه بخور
حواست باشه قره قوروت نمک داره...نمک فشار رو بالا میبره...نمکم نداشته باشه بخاطر ترش بودنش فشار رو میندازه

عزیزم اینا هیچی اندازش بد نیس بیش از اندازه بده عزیزم سعی کن زیاده روی نکنی تو هر چیزی که مضر باشه تا مفید

شیر ک خیلی مهمع واسه بارداری کلسیم بدن رو تامین میکنه،کلسیم بدن کم باشه بچه از کلسیم تو استخوان و دندون هاتون استفاده میکنه،معمولا شبا باید بخورین شیر رو ک کلسیم جذب بدن بشه

لبنیات اتفاقا عالیه