۱۱ پاسخ

ن والا ن اثرشو کم می‌کنه نه موردی داره من کلی تحقیق کردم مقاله اینا خوندم ایرانی و خارجی . دکترش و خود بهداشت هم گف بده بهش.

قبل واکسن اصلا نده بدن شروع تهاجمی میکنه به واکسن ... دکترا گفتن تدین

بهداشت به من گفت بده

نه عزیزم باید بدی که تبش کنترل کنی و خدای نکرده تب نکنه بچت

نه عزيزم ربطي نداره، حتما بده بهش

عزیزم بهتره نهایتا ده دقیقه زودتر بدی چون تا واکسن بخواد اثر کنه و درد و تبش شروع بشه طول میکشه

نه عزیزم بعد واکس بردی خونه بهش بده

خیر ،اتفاقا پزشکها میگن ازقبل واکسن استامینوفن بدید

سلام فکر نکنم تاثیر داشته باشه، خیلی ها قبل از واکسن میدن ولی بازم بعضی ها میگن نباید داد، آدم نمیدونه چکار کنه

نه گلم واسه این میگن ندین چون ممکنه بچه به واکسن آلرژی داشته باشه و استا خنثی کنتش واسه کنترل حساسیت بعد از واکسن هم میگن یک ربع بمونید و نرید

ن باید زمانی بهش بدی ک واکسن میزنن بعد اثرش رو نشون میده