۷ پاسخ

دختر منم وقتی بدنیا اومد دکتر اطفال که اومد برای چکابش گفت گوشش کثیفه دوباره بیارش که منم بردمش حموم تمیز شد خودم تست کردم بغل گوشش دست بزن البته آروم نه خیلی محکم سرسو برگردوند یا عکس‌العمل نشون داد بدون مشکلی نیست

توی گوشاشون مایع جنینی هست اکثرا تا سه ماهگی از بین می‌ره و خارج میشه

عزیزم میخواستم جواب ب دیدم
برنامه عربالگری شما وما کلی فرق داره

پسرمنم زده بود ارجاع چون گوشاشون جرم داره متوجه نمیشن باید دوباره تو تاریخی ک میگن ببری
تا اونموقع هم هی ببرش حمام جرمش میاد بیرون

چیزی نیست نگران نباش اگه خدایی نکرده بود بهتون میگفتن

فکر کنم عزیزم گوشش یه کم شنواییش کم بوده ایشالا دفعه بعد ببرید هیچی نیس

فک کنم براهمین که گفتن دوباره ببری
اخه برا من گفتن تو یک ماهگی و ۳ ماهگی بیار من نبردم شاید برا همینهفرق فرم برا چند ماهگی