۷ پاسخ

اصلا حلقه خوب نیست

الان همه میگن همون سنتی بهتره

گلم من دختر دارم تجربه ای تو این زمینه ندارم منتها یکی از دوستام که تازه پسرشو ختنه کرده گفت دکترش روش سنتی پیشنهاد داده گفته بهتره اونام بخیه زدن با نخ جذبی..بازم هرطور که خودت صلاح میدونی عزیزم من چیزی نمیدونم تجربه ی دوستمو در اختیارت گذاشتم...

سلام قبلش خوب شیر بده که بعد. ختنه بی حال نشه.

دردش فقط همون لحظه که ختنه میکنن بعدش درد نداره پسر من فقط همون لحظه اذیت کرد .فقط با شامپو بچه بشور

قبلش حسابی بهش شیر بده سیرش کن

حلقه خیلی بهتر از بخیه ست
بعد از ختنه دارو هاشو بده مرتب
دودولش رو هم با بتادین شستشو تا عفونت نکنه

قبلش بهش شیافت استامینوفن ۱۲۵ بزن. بعد هم مای بی بی ش رو شل ببند اگه هم میتونی برات مقدور هست تا چند ساعت اول که جیش کنه باز بزارش که زور نزنه اذیت نشه بعد هم تا حلقه بیوفته پوشاک رو سفت نبند. انشالله که اذیت نشه