۷ پاسخ

عزیزم سونوگرافی دادی‌؟
اگر مشکل از کیسه آب باشه و بچه به خشکی بیفته تو سونو مشخص میشه
اما من خودمم ترشحاتم زیاده دکتر گفت مشکلی نیس

منم الان اینجوری بودم اما عتدی نه نترس از کیسه اب نیست مال من که ترشو زلال خودم یه لحظه شک کروم نکنه کیسه اب باشه اما نه بخاطر بارداری ترشح میشه یه ماده دکترم گفت در برابر عفونت اون مایع از بچه وکیسه اب محافطت میکنه

خب ترشح تو بارداری زیاد میشه عزیزم ترشح با ابریزش فرق داره آزمایشم دادی مشکلی نبوده چرا استرس الکی میدی ب خودت

وقتی کیسه آب کم بشه سونومیگه ولی نگفته بهت همه چیزتون هم خوب بودجای نگرانی نیست

عادیه عزیزم مام همینجوریم

منم ترشحاتم زیاده و عادیه عزیزم

ترشح کلا زیاد می شه و اگه زرد رنگ نیست بوی بد و خارش نداری مشکلی نداره و طبیعیه ، مشکلی برای کیسه آب به وجود نمیاره