۷ پاسخ

سلام ،منم زخم بود دکتر گفت روزا اگه افتاب تو خونه هست بذار یکم سینه هات تو افتاب بمونه ،وقتیم که شیر میدی همون موقع سوتینتو نکش پایین،حالا من خودمم یکم دودش دادم با عنبر نسارا هنوز زخمه ولی باز بهتر شده

منم اینجوری بودم تادوماه😩همه چی زدم اصلاخوب نشدم ولی روغن نباتی زدم دوروزه خوب شد

سلام منم اینجوری بودم انواع کرم شقاق رو امتحان کردم ولی خوب نشدم فقط روغن نباتی بزن و یه پلاستیک بزار روش واز اون سینه ت کمتر شیر بده به مرور خودشم بهتر میشه

منم عين شما و ابنكه سينه هام قبل از حاملگي ٩٠بود خيلي بزرگن به كنار وشقاق شدهمينطوري من كاري نكردم يني بچم مهلت نميداد كه يه سر شير خورد ديگه هي بي حس شده همونطوريه ولي

نوک سینه ات رو با شیر خودت خیس کن پماد شقاق سینه هست بزن اگه دوست نداشتی پماد بزنی کره بزن نوک سینه ات رو ماساژ بده تا دراد

شیرخودتو بدوش تو قاشق بذار یخورده رو بگیره اونو بمال ب سینت
اگرم خیلی زخمه باید بری دکتر پوست بهت پماد میده زودی خوب میشه

سلام عزیزم سه روز عسل طبیعی بزن دوساعت بمونه روش خوب خوب میکنه منم انجور بودم بعد هر دفعه شیر دادن نوک سینتو با شیرت خیس کن سوتین تم نخی بزن