۱۱ پاسخ

سلام . در صورتی که نوزاد نارس یا کم وزن نباشه از ۶ ماهگی . و در صورتی که کم وزن یا نارس باشه از زمانی که وزنش دو برابر وزن تولد بشه . من کارشناس ارشد پرستاری نوزادان هستم میتونم در زمینه مراقبت از نوزاد بهتون کمک کنم پیج اینستاگرام هست nozad_maman

سلام پسر من چون وزنش کم بود دکتر از 4 ماهگی داد

فکر کنم شش ماهگی

سلام عزيزم
دكتر دخترم از پايان ٦ ماهگي داد

دکتر پسرم از ۵ ماهگی شروع کرد

سلام شیش ماهگی

بستگی داره از ۴ تا ۶ ماهگی شروع میکنن .معمولا دختر زود تر شروع میکنن

وقتی وزن بچه ۲ برابر وزن تولدش بشه

از زمانی که وزن بچه دو برابر زمان تولد بشه باید شروع کرد براش . پسر من از ۵ ماهگی شروع کرد

سلام از شش ماهگی عزیزم

سلام عزیزم از ۶ماهگی