۸ پاسخ

عزیزم بهتره تا ۶/۷ماهگی نشسته شیر بدی چون بچه گوشش عفونت میکنه و اینکه باد گلوشو حتما بگیر

عزیزم خطرناکه که خوابیده بهش شیربدی اگر رفت تو گلوش وخبرنشی چی سعی کن بیدارباشی باد گلوش هم اشکال نداره بزار روپهلو وزیرسرش بلند باشه اگربگیری هم بهتره پوشاکشو هم خوبه ۴ساعتی

سلام در مورد پوشک همون سه چهار ساعت خیلی خوبه اما در مورد خوابیده شیر دادن اگه کولیک و‌ ریفلاکس نداره و اذیت نمیشه اشکال نداره فقط مواظب باش خودت روش غلت نزنی یا سینه ات نیفته روش جلو نفس کشیدنش بگیره . بنظرم ب خودت یکم سختی بده شیرش بده بخوابونش سرجاش بعد بی استرس بخواب اینجوری بهتره . چون تا شش ماهگی سندروم مرگ ناگهانی در خواب برای نوزاد زیاد پیش میاد

اره عزیزم منم سه چهارساعت یه بارعوض میکنم
ولی منم شبا بادگلوشونمیگیرم چون خوابه ببلندش کنم بیدارمیشه🥴

پوشکشو چک کن بعد عوض کن
در ضمن اگه عادت کنه به باز گذاشتن اگه یه روز جایی باشی نتونی بازکنی بیتابی میکنه

سوال اولت به پهلو بخوابون و زیر سرش بالش نازک بذار
پوشک هم باید هر ۳ الی ۴ ساعت عوض کنی خوبه دیگه

چرا 4ساعت بازش میزارید میخام علتشو بدونم.

دقیقا مثل من
این سوال من هم هست