۵ پاسخ

پنیر ندید.باعث میشه بچه دیر به حرف بیاد

تازه میتونی نون تست بدی بهش
که با آب یا چای خیلی راحت تر نرم میشه

هم‌میتونی نون و تو آب یا چایی خیس کنی و بعد پنیر بزنی روش
هم این که من بعضی موقع ها نون و با گوجه له بدون پوست و پنیر قاطی میکنم با قاشق میدم

سلام من صبح ها یه ذره خیلی کوچک نون نرم نرم با کره یا پنیر میدم به دخترم هم خودش با لثه هاش شروع میکنه به کردن هم من بهش یکم آب گرم یا یه ذره چای گرم میدم که نون نام بشه بچه ها تا تقریبا سه سالگی طول می کشه تا دندون آسیاب کامل داشته باشن هیچ بچه یه ساله ای دندون آسیاب نداره یا اگر داره یکی دوتا ولی با لثه های قوی شون خیلی خوب مواد و له میکنن

نون رو خیس کن حتما و پنیر بزن روش و بده بهش