۶ پاسخ

سلام
فردا برو مویز و گردو و کشمش سبز و کشمش پلویی و سنجد و بادوم و پسته بخر
از هرکودوم ۲۰۰ گرم الی ۲۵۰ گرم
بعدش بادوم و گردو رو کمی بجوشون خیلی کم که پوستشو بتونی بکنی
بعد همه اینا رو بنداز تو آب و گلاب و هل بذار یخچال دو روز بعدش جا میفته
روزی یه لیوان از این بخوری بچه ات به وزن میفته

فقط که این ترکیب یکم طبع سرد داره دیگه سردی زیاد نخور ولی برای وزن گیری بچه عالیه
حلیم هم بخور خوبه
شیر و عسل هم ناشتا بخور

خوبه بابا نگران نباش😊 آدم با آدم و طبع با طبع فرق داره... نه وزن بالا نشونه سلامتيه جنينه نه وزن پايين. اينا يه چيزايي واسه خودشون ميگن انقدر روى علمشون حساب باز نكن. حقيقت چيز ديگه اس. تو طب سنتي خيلي هم اوكي هست اين وزن اصلا هم مشكل نداره خيالت راحت

تا میتونی تو این دو سه هفته باقی مونده مغز ها رو بخور و از همه مهمتر کباب گوشت کباب کن بخور و کله پاچه خیلی خوبه تو وزن گیری

منم مثل تو ۵تا قوطی لیدی میل خوردم مغزی جات بستنی همه چی میخورم ولی وزن نمیگیره

تخم مرغ خیلی بخور بچت وزن میگیره عرق کاسنی هم بخور زدر نگیره

بنظرم سزارین بشین،ان شالله که مشکلی پیش نمیاد،،،آبجی من ۳۲هفته با وزن ۱۷۰۰سالم بوده یه روزم دستگاه نرفت