۳ پاسخ

سلام عزیزم اگه خون ابه از سمت مثانه هست که کاملا طبیعیه ولی باز باید برید دکتر چون احتمال عفونت بعد دفع هست . اگه از واژن خون میاد بخاطر فشار و درد زیادی هست که تحمل کردین. سعی کنید حداقل ۳ روز استراحت کامل باشید فقط برای سرویش بلندشین احتمالا جفت یکم اومده پایین. اگه قطع نشد حتما برید دکتر خون اضافی تو رحم هماتوم میسازه گلم.

احتمالا به خاطر فشار زیاد وقت دفع سنگ این اتفاق افتاده ، فردا یه چکاپ برو که خدای نکرده جفت مشکلی براش پیش نیومده باشه

وای منم یه سنگ تو کلیه یه دونه تو کیسه صفرا دارم ۴ میل.درد داره؟😥من تاحالا دردی حس نکردم