۵ پاسخ

سلام عزیزم من قندم ۹۲ بود رفتم مشاور تغذیه بعم رژیم غذایی داد ظرف ۲ هفته که رعایت کردم قندم اومد ۸۰ رژیم اینجوری بود که اصلا قند و شکر و چیزایی که از شکر درست شده نخوردم قند دریافتی روزانه ام فقط ۳ واحد میوه و ۲ تا خرما بود برنج و نون رو هم کمتر باید مصرف کنی . اونایی که ۱۰۰ به بالا هستن خطرناکه. هفته ۲۴ غربالگری دیابت برات انجام میشه اگه بالا باشه انوقت دیابت بارداری حساب میشه و دارو میدن بهت

سلام عزیزم. استرس اصلاااا نداشته باش. من قندم ۱۰۰ بود با رژیم رسوندم ۹۴.
رژیمتو ادامه بده.

عزیزم منم ۹۶ بود رعایت کن ان شاءالله نیازی نمیشه.استرس ولکن فقط توکل به خدا و رعایت

واسه من ۹۶ بود،دکتر گفت نرمالش ۹۲ هست،ولی ب من قرص دیابت نداد فقط گفت رژیم غذاییتو رعایت کن

خوب الانم قندت را بگیر ببینم چنده