۱۰ پاسخ

واسه من تو هفته ۱۸ اکوی قلب نوشته،واسه شما چرا انقد دیر نوشته

منم دادم برای اطمینان از سلامت جنین

جزء روال هست.خیلیم حس خوبیه.حتما همسرت رو هم ببر.صدای معجزه رو بشنوه.برای حس پدر بودنش خوبه

باید حتما انجام بدین که سالم بودنش مطمئن بشین برین خیلی بهتره دکتر برای من نوشت من نرفتم بعد دنیا اومدن دخترم فهمیدیم تو دهلیزش یه سوراخ اضافی داره

بعضى دكترها درخواست مى دن اگر دليل خاصى داشت بهت مى گفت الكى نگران نشو

سلام
بین هفته ۲۰ تا۲۵ بهترین زمان که اینکارانجام بدین دلیل خاصیم نداره برای اگاهی ازسلامت بیشترجنین خیال ادم راحت میش

منم تو۱۸هفته دکتر بهم گفت ولی هنوز نرفتم ..مگه ضربان قلب نی نی تو چقد بود؟ مال من ۱۴۲بود

سلام عزیزم دلیل خاصی نداره منم انجام دادم خیالت راحت میشه برای سلامتی جنینه

سلام من چون دیابت بارداری داشتم حتی بعد زایمان هم بردم خود دخترم و خداروشکر همه چیز خوب بود

من چون امنیو سنتز کرده بودم اکو انجام دادم...
چیزی نی از سلامت کامل قلبش مطمئن میشی