۱۱ پاسخ

باماشین ،از چهار ماهگی ،والا چیه انقد سخت میگیرید اخرش ک چی
هیچ وقتم نه لباسای بچم خراب شده نه چیزی

من با ماشین میشورم، فقط اگه نجس شده باشه با دست میشورم، از اول با ماشین میشستم

من ازوقتی ب دنیااومده بادست میشورم هیچوقت تولباسشویی نمیریزیم بچه ظریفه و بدنش حساس،چون لباسامون تولباسشویی میریزیم لباسای بچه رونریزیم بهتره بادست بشوربهتره گلی

با ماشین چرا با دست ،مگه وقت میشه که بادستم لباس بشورم تازه سر این کرونا دستم اگزوما گرفته بخوام نمیتونم با دست بشورم نمیتونم ،سخت نگیر لباسها جمع کن بریز ماشین لباسشویی

من لباس بچمو میندازم تو ماشین لباسشویی البته با پودر صابون . قشنگ تمیز میکنه لکه ها رو میبره . بادست بشورم هم پوست دستم میسوزه هم لکه ها پاک نمیشن . میزارم جمع میشه میندارم تو ماشین

من جدا میندازم تو ماشین با مایع مخصوص لباس کودک

من از بدو تولدش انداختم ت ماشین

منم با دست میشورم عزیزم ،اما اگر خواستی ماشین بندازی برگردون با مایع لباسشویی بشدر

لباساشو صبح تا شب جنع اخر شب با پودر صابون یا تاید پرسیل واب گرم بشور تمیز وبرق میزنن

بیشتر میریزم لباس شویی. گاهی هم بادست میشورم

من لباسای خودمونم با دست میشورم نمیزارم‌جمع شع تند تند میشورم میندازم رو رخت پهن کن