۱۱ پاسخ

ن بابا چ ضرری من ک ۵ ۶ تا میارم سفتش رو قاچ میکنم نمک میزنم میخورم همین الانم دلم خاست🤭😋من برم بخورم ویارمو
گوجه هیچ ضرری نداره والا من تو سالادم تو غذام تو همه چیم هست اگ باعث ناقص الخلقه شدنه پس تو هیچی رب نزن دیگ😂اتفاقا بچه ات سفید میشه من ک میخورم نخوری از دستت رفته نینی هممونم سالمه

آخه چه اشکالی داره! هرچیزی به اعتدال مشکل نداره...پس چی میخورن🤭

چون حساسیت زا بهتره کمتر بخوری
وگرنه خوردنش ضرری دیگه نداره
چون حالت اسیدی داره معدتو اذیت میکنه میگن نخور

ن بابا ایرادی نداره خیلیم خوبه من ک خالی خالی میخورم با نمک😋
دختر داییم سر بچش خیلییییی میخورد کلا فقط نون و گوجه میخورد بچشم سالمه تپپپپپللللیی ۴ کیلو و ۸۰۰ بود

سلام عزیزم
من تو کتاب ریحانه های بهشتی خوندم خوردن زیاد گوجه فرنگی باعث ناقص الخلقه شدن بچه میشود
اما هرچیزیش کمش اشکال نداره فقط زیاده روی نشه 🥰

عزیزم شما هوس کردی بخور. گوجه بیشتر به خاطر طبع سردش خوب نیست. حتما باهاش گردو بخور

نه عزیزم چه اشکالی من که میخورم

نه چه اشکالی نداره نوشجونت
توی هیچ چیزی زیاده روی نکن

نه بابا ضرر چرا!!!
من عاشق گوجه ام از اولم میخوردم تا همین الان
خیلی ام مفیده

من که تو یارداریم از هر چی گوجست متنفر شدم.حالم به هم میخوره بالا میارم .واسه همین اصلا نمیخورم،،🤢

منم فقط اینو هوس میکردم و میخوردم