۴ پاسخ

منم همینطوریم میگن طبیعیه چیزی نیس

با استراحت خوب نمیشه? ب دکترتون بگین شیاف میده تو هفته های منو شما باید ب پزشک بگی پیگیر باشی گلم. من بودم شیاف داد الان دردی نیس اصن.

منم اینجوری میشم یه وقتایی از ماما پرسیدم گفت رحمت داره بزرگ میشه برا جای بچه برا همین درد میگیره وقتی درد داری استراحت کن

با استراحت خوب نمیشه? ب دکترت بگو عزیزم منم بودم بهم شیاف داد خیلی بهتر شدم. تو هفته های شما و من مهمه بگو ب دکترت ک خدای نکرده چیزی نباشه. جفتتون چطوره?