۳ پاسخ

سلام من ببلاک ARمیدم

سلام دختر من هم رفلاکس داره هم حساسیت به پروتئین گاوی و هم اگزما و کم ابی بدن داره بهش ببلاک اچ آ میدم و هر وعده 60 میل میدم ... کم میدم و تعداد وعدشو زیاد کردم که کمتر بالا بیاره. با این روش تونستم یکم درستش کنم

سلام شیرخشکHA روبراش دکترش تجویزکردشیرخشک HA روزمانی میدن که بچه هم شیرخشک معمولیوبالامیاره هم شیرمادرشو اماشیرخشکARروزمانی میدن که بچه رفلاکس فقط نسبت به شیرخشک داره اماAR بشدت یبوست میاره