۹ پاسخ

نگران نباش خدا بزرگه

هفته چندمین که واسه سوال میخواین برین؟

منم امروز رفتم عزیزم خیلی حس خوبیه وقتی صدای قلبشو میشنوی ایشاله نی نی شماهم سالم باشه😍

نگران نباش عزیزم فقط برای لکه بینی یکم احتیاط کن استراحت کن انشاالله که همه چی خوبه صدای قلب کوچولوتم میشنوی

سلام گلم ناراحت نباش به دکترت بگوبرات شیاف مینویسه منم توهفته ی هفتم خونریزی داشتم نه لکه بینی ولی رفتم سونوقلبش قشنگ میتپیدوفرداش شیاف گرفتم به قول ترکا،ساخلیان ساخلار

منم امروز رفتم عزیزم خیلی حس خوبیه وقتی صدای قلبشو میشنوی ایشاله نی نی شماهم سالم باشه😍

سلام گلم برو توکل به خدا.... به امید خدا که خبر خوب میدی بهمون نگرانم نباش.

خیره انشالله دلتوخدایی کن