۷ پاسخ

مادر شوهرم الان ۶ روزه گرفته
قرنطینش کردن
تلفنی ک زنگ زدم پدر شوهرم میگفت امروز نفس تنگه گرفته یکم
هر روز یجور بود
یه روز سر درد داشت،ی روز تبو لرز یه روز بیرون روی
زودتر تموم شه این لعنتی از کله جهان

سلام مامان ماهان..منم کرونا گرفتم یه شبم احساس تنگی نفس داشتم..اگه بخور داری بخور بگیر خیییلی خوبه واست.دارو امام کاظمم خیلی خوبه بخور ایشالله که خوب میشی

عزیزم حتما برو از ریه ات اسکن کن که یه وقت درگیر نشده باشه دیر بری خطرناکه

بخور سرد حتما کنارت باشه
اسپری اکسیژن بگیر از داروخانه
ارزونه

عزیزم اول اینکه استرس نداشته باشه اره تنگی نفس داری بهترمیشی الان روز چندم هستی..ولی اگه دیدی خیلییی شدید هست برو حتما دکتر

سلام منم دوشب پیش تست دادم ازمایش خون مثبت شد ..اما تنگ نفس و مشکل شمارو ندارم .فقط تب و لرز و سردرد .اونم خفیفه چون دکترکف تا 10 روز خوب میشی.فقط مشکلم دوتا بچهامن ک یکیشون شیرمیدم دیک توکل ب خدا

پسرت چی پیش خودته?؟