۵ پاسخ

اره منم بودن . میلرزیدم موقع خواب یا احساس میکردم یکی منو تکون میده استرس نداشتم ولی همیشه تپش قلب و تنش داشتم .موقع خواب ایه الکرسی بخون خوب میشی

احتمالا ناراحتی چیزی داری..سعی کن آروم باشی..بالا سرت همیشه آب باشه...منم اونطور میشم آب بخور نوشت آروم می‌ره

بله گلم.... سعی کن همیشه با وضو بخوابی و قبل از خواب ۳مرتبه سوره حمدو بخونی.... استرسو دور میکنه من نماز ک میخونم تپش قلب میگیرم ذکر زیاد بگو

اره طبیعیه
نماز بخون
شبا بالا سرت قران بذار

بخاطر بالا رفتن هورموناست