۱۲ پاسخ

اینو بخون شاید کمکت کنه

اصلا ب این گوش نکن ک زودتر پامیشی،میخوای پاشی چیکار کنی مثلا
چ طبیعی چ سزارین باید یک هفته الی دو هفته استراحت کنی بخاطر خودت بخاطر بدنت
کسی ازت انتظار پاشدن نداره تا میتونی ناز کن
بنظر من ک بهترین واست سزارینه

منم نوزده سالمه از طبیعی میترسم می‌خوام سزارین اختیاری انجام بدم

اگر شرایطشو داری برو سز... خیلی زوده از الان بببخشید که حتی قیافه واژنت بهم بخوره ...با عرض معذرت البته ...و هزارتا دلیل دیگه

اگه جست بزرگه و فکر میکنی میتونی طبیعی بهترینه .من یکی داشتم ۲۴هفتم بود مرده بود تو شکمم طبیعی زایمان کردم ۷۰۰گرم بود دردش قابل تحمل بود برام ولی بسلامتی این بچم به موقع بدنیا بیاد حداقل وزنش ۳ کیلو هست نمیتونم چون بزرگه دردشم زیاد میشه عمل انتخاب کردم

سعی کن استرس نداشته باشی نترس طبیعی زایمان کن بهتره زودتر سرپا میشی

اگه بیمارستان دولتی بری فقط طبیعی زایمان میکنن پدرت درمیاد اگه شرایط مالیشو داری برو بیمارستان خصوصی سزارین اذیت هم نمیشی اینطوری

زایمان طبیعی اونجاش خوبه ک دردت بعد زایمان خیلی کمه ولی مونده ب تحملت ادم تو دردای اخرش میگه الاناس میمیرم کاش نمیومدم....

عزیزم سن پایین بنظرم سزارین کن واست خیلی بهتره

سلام عزیزم منم بچه اولم ۱۶ سالم بود طبیعی بود و کسی هم نداشتم که دل داریم بده یا کنارم باشه به نظر من طبیعی خیلی بهتره این یکی هم ۱۸ سالگی زایمان میکنم زود بار دار شدم 😶

طبیعی بهتره از سزارینه

عزیزم نوع زایمان دکتر برات انتخاب میکنه با توجه به شرایط بچه و وضعیت لگنت تشخیص میده که طبیعی میتونی یا نه همه از طبیعی میترسیم ولی چاره چیه