۹ پاسخ

بله خانمی من ک خیلی قبل زایمان تو زمان پریودی درد می کشیدم ولی الان راحت شدم و دردام کم شدن

بنظرم هم دروغه ک درد قطع میشه یا کم میشه و هم دروغه ک کیست تخمدان با زایمان طبیعی از بین میره همش کشکه

بله منم اینطور شدم

من دوبار پریود شدم بعد زایمانم. اصلا دیگه نمی‌فهمم کی شدم. فقط یه کم پهلوهام تیر می‌کشه. اما قبلش پریودام وحشتناک بود

من که هنوز نشدم ولی فکر نکنم راست باشه

فکر نکنم ربطی به طبیعی یا سزارین داشته باشه منم چند ساله بعد از زایمان اولم دیگه موقع پریودی اصلا درد ندارم سزارین هم بودم

من ک هنوز پریود نشدم بچه اولمم تا ۹ ماه نشدم

من سزارین کردم ولی درددارم

نه عزیزم من همچنان درد دارم☹